Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Tejto exe nepodliehajú :

Tejto exe nepodliehajú : prídavky na deti a príplatok k prídavkom na deti, príspevok pri narodení dieťaťa, rodičovský príspevok rodičom dvojčat a viactorčat, príspevok na pohreb, zaopatrovací príspevok, príspevky pestúnskej starostlivosti, dávka sociálnej pomoci, prostriedky na kompenzáciu ZŤP a účelové peňažné dávky pre ZŤP.

2 C. Daňová exe postihnutím iných majetkových práv – ide o iné majetkové právo, ktoré je prevoditeľné a nie je peňažnou pohľadávkou, ani právom, ktoré patrí len daňovému dlžníkovi osobne.

3. Daňová exe predajom hnuteľných vecí – predmetom tejto ex sú hnuteľné veci ich súčasti a ich príslušenstva, ktoré sú vo vlastníctve, alebo v spoluvlastníctve daňového dlžníka, ručiteľa, poddlžníka, alebo inej ooby.
V DE výzva sa doručí daňovému dlžníkovi do vlastných rúk po spísaní hnuteľných vecí. Správca dane v nej zakáže daňovému dlžníkovi nakladať s týmito spísanými vecami. Zaroveň ho i vyzve, že ak j vlastníkom nejakej veci tretia osoba, aby predložila doklady o vlastníctve k veci.

Žádné komentáře:

Okomentovat