Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

5. Na obklad použijeme

5. Na obklad použijeme bavlněnou látku (na ruce bavlněné rukavice) namočenou v odpařené urině a přiložíme na postižená místa, kde je koupel nemožná. Obklady si děláme denně; překryjeme papírem na pečení, převážeme a necháme působit 2–3 hodiny. Pokud jsou postižené meziprstní prostory, volíme koupel z odstáté, nebo odpařené uriny kterou necháme působit 20–30 minut i déle. Poté končetiny opláchneme vodou, důkladně osušíme ručníkem, který by měl skončit v¼dezinfekčním roztoku spolu s použitými ponožkami.

• Prevence: Ochrana jiná než opatrnost při výběru sexuálních partnerů neexistuje. Dbejte též základních hygienických pravidel při ubytování – vyprané lůžkoviny apod.


Trichomoniáza
• Trichomonádový zánět pochvy je zánět pochvy vyvolaný prvokem (jednobuněčným organismem) zvaným Trichomonas vaginalis. Tento bičíkovec se pohybuje v tekutém prostředí a způsobuje též infekce dolních cest močových. Patří mezi sexuálně přenosné choroby. Riziko nákazy stoupá s počtem sexuálních partnerů, ale u mužů v 9O% probíhá bez příznaků. U panen se nevyskytuje. Při hormonální antikoncepci je její výskyt nižší. Naproti tomu ženy s nitroděložním tělískem postihuje častěji.


Podporujeme:

kosmetika a líčení Brno a lepení, barvení a prodlužování řas

love Moon - aniontová intimní hygiena pro ženy a dětské pleny

omlazení obličeje, neinvazivní liposukce, trvalá epilace Brno

léky, vitamíny, kosmetika, zdravá výživa nejen proti striím

latexové matrace, lamelové rošty a dětský nábytek

Žádné komentáře:

Okomentovat