Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

ECEAT CZ

ECEAT CZ (Evropské centrum pro eko agro turistiku) je česká nezisková organizace, občanské sdružení. Aktivně se účastní na práci ECEAT International a je členem Svazu podnikatelů ČR ve venkovské turistice a agroturistice. ECEAT CZ vznikl v roce 1999 jako nástupnická organizace Nadace ECEAT. Posláním ECEAT CZ je podporovat obnovu venkova pomocí šetrné turistiky, pomoci iniciovat nové podnikatelské příležitosti a pracovní místa ve venkovské turistice a dále pomoci při rozvoji odborných schopností nových poskytovatelů služeb.
ECEAT CZ nabízí komplexní rozvojové programy. Produkt “Prázdniny na venkově” je koncipován jako komplexní řešení pro rozvoj venkovské turistiky s důrazem na jednotlivé ubytovatele. Je to produkt respektující místní kulturu, zvyky, podporující místní obyvatele a přátelský k životnímu prostředí. Ubytovací zařízení jsou pečlivě vybírány tak, aby odpovídaly pocitu „Prázdniny na venkově“ - žádný hluk, žádné hromadné kapacity apod.
“Stezky dědictví” jsou koncipovány jako regionální turistický rozvojový koncept propagující, využívající a ochraňující rozsáhlé kulturní a přírodní dědictví naší země.
“Zelené prázdniny” jsou konceptem propagujícím ekoturistiku v ČR na základě ekocertifikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat