Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

STRAVOVACÍ SLUŽBY


STRAVOVACÍ SLUŽBY


MENU

Nápojový lístek - zahrnuje široký sortiment nápojů, sestavuje se na delší období, obsah se mění jen při změně sortimentu

pořadí nápojů:
aperitivy
koktejly
bílá vína
červená vína
šumivá vína
dezertní vína
likéry
destiláty
nealkoholické nápoje
pivo
teplé nápoje

- v zařízeních vyšších cenových kategorií => i cizojazyčné překlady
- může být umístěn i na viditelném místě u vstupu do zařízení

FORMY PRODEJE
1. volný výběr podle jídelního lístku
2. volný výběr v menu (např. ze 3 menu)
3. volný výběr jídel na bufetovém (švédském) stole – nejčastější a nejoblíbenější

- v současné době => rychlé stravování – ne moc zdravé, diskutabilní

Žádné komentáře:

Okomentovat