Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).
STRAVOVACÍ SLUŽBY
STRAVOVACÍ SLUŽBY
MENU
Nápojový lístek - zahrnuje široký sortiment nápojů, sestavuje se na delší období, obsah se mění jen při změně sortimentu
pořadí nápojů:
aperitivy
koktejly
bílá vína
červená vína
šumivá vína
dezertní vína
likéry
destiláty
nealkoholické nápoje
pivo
teplé nápoje
- v zařízeních vyšších cenových kategorií => i cizojazyčné překlady
- může být umístěn i na viditelném místě u vstupu do zařízení
FORMY PRODEJE
1. volný výběr podle jídelního lístku
2. volný výběr v menu (např. ze 3 menu)
3. volný výběr jídel na bufetovém (švédském) stole – nejčastější a nejoblíbenější
- v současné době => rychlé stravování – ne moc zdravé, diskutabilní
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat