Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

CATERINGOVÁ ČINNOST

CATERINGOVÁ ČINNOST

Cateringová činnost patří k moderním trendům v gastronomii. U nás k rozšíření po roce 1989.
Cater = nakupovat, obstarávat potraviny = forma společného stravování
Catering - představuje zajišťování špičkových stravovacích služeb mimo vlastní strav. zařízení nebo i v něm. Např. při banketech, rautech, konferencích, gala večeřích. Výraz znamená i přípravu pokrmů pro letecké společnosti.

Cateringová činnost zahrnuje především nabídku:
 gastronomických služeb - kompletní zajišťování banketů, rautů, recepcí, gala večeří, firemních oslav, koktejlů, konferencí......dle požadavku klienta.
 možnost zajišťování akcí v různých místech - v prostorách cateringové firmy, ve vlastních prostorách klienta, v zámcích, muzeích, palácích, zahradách aj.
 služeb pro jakýkoliv počet hostů
 doplňkových gastro. služeb - např. obsluha v histor. kostýmech, prezentace spec. pokrmů a nápojů, ukázky lidových tradic.....
 mnoha dalších souvisejících a doplňkových služeb - technické služby, květinové aranžmá, kulturní a hudební programy, hostesky, fotogr. služby, překladatel, služby...........

Žádné komentáře:

Okomentovat