Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

TECHNOLOGIE, STROJE A ZAŘÍZENÍ V HOTELU

TECHNOLOGIE, STROJE A ZAŘÍZENÍ V HOTELU
1) Ve výrobních střediscích
• kuchyňské stroje pro zpracování surovin
- stroje na škrábání brambor a čištění zeleniny, mlýnky na maso a těsta

• zařízení pro tepelné zpracování
- sporáky, kotle, smažící pánve, vařiče, cukrářské pece, grily, fritézy, konvektomaty

• zařízení pro uchování pokrmů a nápojů v teple
- vodní lázeň, ohřívací stoly a skříně, režony, termosky, termoporty

• chladící a mrazící zařízení
- chladící a mrazící skříně, šokery, výčepní stolice, výrobníky ledu, chladící vitríny

• stroje na mytí nádobí
- umývárna bílého a černého nádobí - myčky, myčky na sklo

2) Odbytové středisko
- flambovací vozíky, servírovací vozíky, teplý vůz, hrnec na polévku, šafiny, vinotéky, výrobníky kávy, mlýnky, pressovače, topinkovače, výdejní samoobslužná linka, výčepní stolice, prodejní automaty

Žádné komentáře:

Okomentovat